dijous, 10 de març del 2016

EXCURSIÓ AL MUSEU DE LA CIÈNCIA I TÈCNICA DE TERRASSA


Fer aquesta sortida ens ha anat molt bé per conèixer més coses de dos dels temes que estem treballant ara; de medi “Les eines i les màquines” i de plàstica “El Modernisme”.
Us preguntareu el perquè, oi?, el taller que hem fet en aquesta sortida ens ha servit per conèixer  els diferents tipus d’energia que poden fer moure les màquines, l’energia de la sang, aigua- vent, vapor –carbó i l’electricitat.
I per l’altra banda aquest museu, que abans era una fàbrica tèxtil, representa la millor obra arquitectònica modernista industrial del país, dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill.
Ens ha agradat molt fer el taller , voltar pel museu  i observar tots els detalls d’aquest   edifici tan bonic, llàstima que la pluja no ens ha permès anar al parc a jugar com teníem previst!!!

6 comentaris:

  1. Em va agradar molt l' excursió va ser molt divertit quan vam veure l' electricitat.

    ResponElimina
  2. Ens ho bam pasar molt be i bem aprendra moltes coses.

    ResponElimina
  3. Am va agrada molt al museu de la Sienzia ile Tequniqua de Terrassa base molt xulu antra ala xemeneia.

    ResponElimina
  4. L'excurcio al museu de la ciencia i tecnica de Terrasa va ser molt curios de la energia del vent l'aigua el carbo l'electricitad els animals i la de les persones.

    ResponElimina
  5. Hola amb dic Martina de 2nD i melo vaig passar mol be al moseo de la ciencia de tecnica de Terrassa i entrar a la xemeneia i vam fer una foto .

    ResponElimina
  6. L'excursio va ser mol xula i va ser intarasant vam aprendra molt.

    ResponElimina